Wie zijn wij

Bevlogenleiderschap.nl is een initiatief van Paul Uittenbogaard en Henk Schoep.
Het gaat bij ons om ‘verbinden’ en ‘bewegen’. Een organisatie en een medewerker heeft (ruimte voor) beweging nodig om te kunnen veranderen. Daarvoor zijn ook kaders nodig, maar zonder beweging heeft sturen geen zin. In professionele organisaties ontstaat beweging vooral wanneer aangesloten wordt bij de ambitie en motivatie van de professionals. Verandering brengt dan plezier! Wij sluiten aan bij de inhoudelijke wereld van de uitvoerende professionals èn bij de strategische en organisatiekundige van bestuurders en de managers. Daarvoor benaderen wij organisatievraagstukken vanuit het primaire proces met het oog op de toegevoegde waarde die de organisatie aan zijn klanten wil leveren.

Wij hebben jarenlange ervaring als organisatieadviseur/coach/interim manager in de (langdurige) zorg en de zakelijke dienstverlening. Wij leerden elkaar kennen tijdens onze post-doctorale Master Management Consultant (MMC) aan de VU en vonden elkaar in onze visie en werkwijze. Onze samenwerking inspireert ons en wij geloven erin dat u dat merkt.

Paul onderzoekt als buitenpromovendus aan de VU al enige tijd de relatie tussen leiderschap en bevlogenheid. De combinatie van onze veranderkundige kennis en ervaring en de wetenschappelijke kennis over bevlogenheid en leiderschap, vormen de inhoudelijke basis van onze samenwerking.

Henk F. Schoep

Henk F. Schoep

Henk F. Schoep

mede-eigenaar van Bevlogenleiderschap.nl

Paul Uittenbogaard

Henk F. Schoep

Paul Uittenbogaard

mede-eigenaar van Bevlogenleiderschap.nl

www.symbiosismc.nl